ظروف يكبار مصرف

دلايلي همچون افزايش مصرف غذا در بيرون از منزل، رعايت و حفظ مسائل بهداشتي ، تنوع در شكل و رنگ و اندازه ، وزن كم، راحتي در استفاده و عدم نياز به شستشو، عدم مشكل شكستن ظروف و صرفه جويي در زمان موجب شده اين ظروف ، مورد استقبال و استفاده بسياري از افراد قرار بگيرند.

ظروف يكبار مصرف

۳ بازديد

امروزه از ظروف يكبار مصرف در ميهماني ها ، جلسات مختلف علمي و اداري، جشن ها، مجالس مختلف از جمله افطار ي و روضه خواني و …. بسيار استفاده مي شود.دلايلي همچون افزايش مصرف غذا در بيرون از منزل، رعايت و حفظ مسائل بهداشتي ، تنوع در شكل و رنگ و اندازه ، وزن كم، راحتي در استفاده و عدم نياز به شستشو، عدم مشكل شكستن ظروف و صرفه جويي در زمان موجب شده اين ظروف ، مورد استقبال و استفاده بسياري از افراد قرار بگيرند.

امروزه با توجه به افزايش مشغله هاي كاري در بين مردم، بسياري از رسم ورسومات دستخوش تغييراتي شده است. يكي از اين تغييرات، جايگزين كردن ظروف چيني با ظروف يكبار مصرف پلاستيكي است. با تهيه اين ظروف ديگر نيازي به صرف وقت براي شستشو و پاك كردن ظرف ها پس از مراسمات نيست. بنابراين ظُروفِ يِكبار مَصرف پلاستيكي بار بزرگي را از دوش صاحب مجلس برداشته است. اما آيا تابحال به اين موضوع فكر كرده ايد كه ظرف يكبار مصرف پلاستيكي از چه ماده اوليه اي تهيه مي شود ؟ يا جنس ظُروف يِكبار مَصرف پلاستيكي از چيست ؟ اگر به دنبال جواب اين سوال هستيد ادامه مطلب را مطالعه كنيد.
كارگاه ها و كارخانجات تهيه ظروف يكبار مصرف پلاستيكي از ماده اي به نام مونومر استفاده مي كنند. اين ماده سمي بوده و براي سلامتي انسان و حيوان بسيار مضر مي باشد. بنابراين فرآيندي خاص و ويژه روي اين ماده اوليه انجام شده و آن را به پليمر تبديل مي كنند. پليمر ها خاصيتي خنثي دارند و هيچگونه خطري براي سلامتي انسان ندارند. ظروف يكبار مصرف پلاستيكي اگر از پليمر خالص  درست شده باشد هيچ واكنش شيميايي با حرارت و گرماي غذا نشان نمي دهد. اما اگر كمي بي دقتي و سهل انگاري در فرآيند تبديل مونومر به پليمر شود، مشكلات بزرگي به وجود مي آيد. مونومر با حرارت واكنش شيميايي برقرار مي كند. بنابراين طعم و خاصيت غذا را تغيير داده و سلامتي انسان را به خطر مي اندازد. به همين علت بهتر است از ظروف يكبار مصرف پلاستيكي براي غذاها و نوشيدني هاي گرم استفاده نشود. ظروف يكبار مصرف كه براي پخش مواد غذايي گرم مناسب هستند در دسته فود گريد قرار مي گيرند كه نشان قاشق چنگال دارند.

تشخيص ظروف يكبار مصرف پلاستيكي استاندارد با نمونه غير مجاز توسط مردم عادي بسيار دشوار مي باشد. اين كار بايد در كارخانه ها و توسط متخصصين بهداشت و شيمي دان ها انجام گيرد. اين افراد بايد كيفيت مواد اوليه ورودي به كارخانه و عمليات تغيير مونومر به پليمر را تحت نظارت و بررسي قرار دهند. كيفيت مونومر ورودي و خلوص پليمر توليد شده بايد توسط افراد متخصص در كارخانه تحت نظارت دقيق و مستمري قرار گيرد. همچنين جهت سهولت در نظارت بر كيفيت ظروف يِكبار مَصرف پلاستيكي، كارخانجات توليد ظروف يِكبار مَصرف را از قطعات پلاستيكي مجزا كرده اند. چرا كه ماده اوليه و پروسه تغيير ماده اوليه در هر دو كارخانه متفاوت است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.